Par der kysser

5 frække gaver, du kan give kæresten, og som du også selv kan nyde godt af

Leder du efter den perfekte gave til manden, der har alt? Eller er du på jagt efter en fræk gave til valentinsdag? Så læs med herunder, og få inspiration til 5 frække gaver, som både du og din kæreste vil nyde!

Det kan være svært at finde den perfekte gave til kæresten. Legetøj til soveværelset er dog altid en god mulighed. Det giver ekstra nydelse og opfordrer til leg i sengen. Derudover kan legetøjet forbedre jeres kommunikation som partnere og forbedre jeres sexliv generelt.

Der findes meget forskelligt sexlegetøj til mænd, og ofte kan du også nyde godt af det. Herunder får du 5 bud på frække gaver.

1. En penisring med vibrator

En vibrerende penisring er et fantastisk sexlegetøj til dig og din partner. Den vil give jer begge ekstra nydelse, da vibrationerne vil pirre både dig og din kæreste. Penisringen gør desuden, at din kæreste ofte holder længere, og at han føles ekstra stor og hård.

2. Håndjern og blindfold

Overvejer i BDSM så kan et sæt håndjern og et blindfold være en god begyndelse. Når du fjerner synssansen og/eller bruger håndjern, så magtbalancen vippes, gør du oplevelsen endnu mere intens. Det er også en god måde at prøve noget nyt i soveværelset, hvis I ikke har brug for fornyelse.

3. Vibrator med remotekontrol

Vil du gerne give din kæreste en fræk oplevelse? Så køb ham en vibrator med en remotekontrol. Mange mænd elsker at få kontrollen på den måde, og du kan få enorm nydelse ved at lade ham styre.

I kan både bruge den i soveværelset eller uden for hjemmet (hvis den ikke larmer for meget). Den er også fantastisk at bruge, hvis I er i et langdistanceforhold, og du køber en med forbindelse til internettet.

4. Anal legetøj

Både mænd og kvinder kan få nydelse af anal stimulation, og der findes masser af forskelligt analt legetøj. Har I aldrig prøvet det før, kan du give din kæreste et analt træningssæt. Så kan I vænne jer til følelsen, inden I forsøger med analsex.

Er I erfarne? Så overvej at give din mand en prostata-stimulator. På den måde kan han opnå kraftige orgasmer, og I kan få en fantastisk sexoplevelse.

5. Et erotisk brætspil

Der findes mange erotiske brætspil, og de er ikke kun sjove at spille sammen, men kan også øge jeres intimitet. De gør det nemmere for jer at snakke om jeres lyster og om sex i det hele taget. De kan desuden give jer nye idéer til sexstillinger og forspil.