Kvinde får forlovelsesring

Overrask din kæreste med et frieri på valentinsdag

Mange forventer, at det er manden, der skal fri til kvinden. Derudover tror mange, at mænd slet ikke bryder sig om romantik. Det er dog ikke helt sandt, hvor det kan være, at din kæreste faktisk drømmer om, at du giver ham en romantisk gestus.

Dette kan du derfor vælge at gøre på valentinsdag, hvor du kan vælge at fri til ham. Hvis du er helt sikker på, at han er dit livs kærlighed, kan dette være en fantastisk overraskelse.

Når du skal planlægge et frieri, så er det vigtigt, at du viser, hvor meget han betyder for dig. Dette kan du gøre ved at købe den perfekte forlovelsesring. Hvis du også selv gerne vil have en forlovelsesring på, kan du og din partner købe en sammen, når du har friet til ham.

Hvordan skal du fri?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad der er det perfekte frieri. Du kan f.eks. overraske ham ved at lave en lækker middag. Du kan handle ind til hans livret og købe en flaske vin samt tænde nogle stearinlys.

Dermed er der skabt en romantisk atmosfære, og han vil ikke, synes det var mærkeligt, da det er valentinsdag; en dag, hvor man fejrer romantikken. Du kan selvfølgelig også vælge at gøre det på mange andre måder.

Det kan være, at han elsker at gå ture i skoven, hvor dette kan være det perfekte sted at gå på knæ. Der er altså mange muligheder, hvor du bør overveje, hvad der vil gøre ham mest glad.

Gode råd

Det kan være svært at gå rundt med sådan et stor hemmelighed, om at du gerne vil fri. Derfor kan det være fornuftigt, hvis du allierer dig med en veninde eller lignende, som du kan dele denne hemmelighed med.

Her kan du få nogle gode råd med på vejen, så du er helt klar til den store dag. Det kan være fornuftigt, hvis du skriver ned, hvad du gerne vil sige til ham. Det er nemlig helt forståeligt, hvis du er meget nervøs, da det jo er et utrolig vigtigt spørgsmål, som du skal stille.

I sidste ende, er det ikke så vigtigt, hvad du får sagt. Det er dog vigtigt, at du giver udtryk for, hvor meget han betyder for dig. I sidste ende skal det nok blive en helt uforglemmelig dag. I fremtiden vil I kunne se tilbage på valentinsdag som en helt speciel dag.

Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!