2 idéer til en fræk gave til ham på valentinsdag

Var har efterhånden bevæget os ind i den kolde vintertid. Sommer, varme og lyse nætter er skiftet ud med kulde og korte dage.

Heldigvis er der ikke længe til at det lysner – i mere end én forstand. For om kort tid er det nemlig Valentinsdag. For dem, der har en partner, betyder det, at de skal ud og finde en gave.

Er det en mand, du skal købe gave til, er du landet på den rette artikel.

Måske har du allerede nogle idéer til, hvad du kunne finde på, men der er jo også mulighed for at du er løbet tør for inspiration. 

Valentinsdag er som bekendt en dag i kærlighedens tegn. Derfor kan du hurtigt få point i bogen, hvis du finder en gave, der vil bringe jer tættere sammen. Og her er det oplagt med en fræk gave.

Det kan være du og din partner har prøvet at give hinanden frække gaver før. I så fald, har du muligvis en idé til, hvad der kunne være det næste at give. Hvis I ikke har prøvet at give hinanden frække gaver, kan det være lidt sværere at spore sig ind på, hvad den anden mon ville synes om at få. 

Uanset om du og din partner er helt nye i frække gaver-gamet eller har givet sådan nogle til hinanden mange gange før, giver vi dig her to tips til, hvad du kunne give manden i dit liv denne kommende Valentinsdag.

Giv ham en flesh light

Ja, du læste rigtigt – en flesh light! Du tænker måske, at det er både ulækkert, og kun er for ensomme single-mænd.

Denne type sexlegetøj er helt sikkert et hit hos mænd i denne målgruppe, men det er ikke kun dem, der vil kunne få glæde af sådan en fætter.

Selvfølgelig kræver det i første omgang, at du er med på at prøve noget nyt af under lagengymnastikken. Hvis du kan sige ‘ja’ til det, kan en flesh light være et spændende stykke legetøj at introducere til jeres sexliv.

Hvor handjob og blowjob er populære klassikere, kan det også være, at din mandlige partner vil synes om, at du bruger en flesh light på ham.

Du kan bruge en flesh light som en del af den indledende akt, hvor du har muligheden for at forkæle din mand på en ny og pirrende måde.

Du kan også bruge den som en afslutning for ham, hvor du sørger for han bliver kørt i mål, på bedst mulig vis.

Hvis du er komfortabel ved det, kan du jo også give ham din accept på, at han kan bruge den, de gange du ikke er der til at være sammen med ham.

Der er mange måder at bruge en flesh light på – også i parforhold. Så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sæt gang i hans sexlyst med et frækt kostume

En anden gave, der kan sætte ekstra gang i drifterne hos din mandlige partner, er med et frækt kostume.

Selvom det er dig, der skal have kostumet på, er det ham, der vil blive forkælet ved synet. Og forhåbentlig vil det også gøre noget ved din sexlyst, at se ham blive opstemt af det.

Der er et bredt udvalg af kostumer på internettet – blandt andet på webshoppen Private Play. Her er der 1-2 dages levering i diskret indpakning, så hverken postmanden eller din mandlige partner vil kunne vide, hvad der er i pakken.