PAr der udveksler gaver på valentindsdag

Find den helt rigtige gave til Valentinsdag og få den leveret til døren

Er han god til at forkæle dig hvert år, men du ved aldrig, hvad du skal give ham? Valentinsgaver til mænd er ikke lette at finde, da de traditionelle roser ikke altid føles som det rigtige valg.

En smuk buket kan dog bringe glæde hos enhver, men måske vil en kurv fyldt med lækkerier passe bedre? Ligegyldigt hvad han er til, er vi klar til at guide dig!  Find den helt rigtige valentinsgave til ham hos Bloomit. Bestil allerede i dag, og vær klar til at overraske manden i dit liv.

Smukke buketter til ham

En smuk buket er et traditionelt valg til hende på valentinsdag, men den kan også sprede glæde hos manden i dit liv! Overrask ham med en velduftende og romantisk buket eller hvad med en smuk orkide, som kan minde ham om dig resten af året?

Find valentinsgaven hos Bloomit og vær sikker på, at han bliver glædeligt overrasket. Deres buketter bindes af din lokale blomsterhandler, så du er sikker på, at din buket er helt frisk og lavet hos en dygtig blomsterbinder.

Når du handler hos Bloomit, spreder du derfor ikke blot glæde hos modtageren med din hilsen – du støtter også din lokale blomsterhandler i deres håndværk.

Kurve fyldt med kærlighed 

Du kan også glæde manden i dit liv med en gavekurv fyldt med de lækreste delikatesser. Disse findes i et utal af varianter, så du kan med sikkerheden finde den helt perfekte valentins gave til ham.

Gavekurve er næsten altid en sikker vinder, og er derfor oplagt at vælge, hvis du er i tvivl om hvilken gave, du skal give. Særligt gavekurve med specialøl, vin og chokolade er et stort hit til de mandlige modtagere.

Når du bestiller en flot gavekurv fra Bloomit, er du ikke blot sikret varer af den højeste kvalitet, men du kan også vælge en kurv, der passer perfekt til ham, om den skal være alkoholfri, fyldt med lakrids eller indeholde en smuk plante.

Din kurv bliver fyldt op med de lækreste lokale delikatesser fra nogle af de dygtigste blomsterhandlere i landet.

Send din hilsen til hele landet 

Når du bestiller en hilsen fra Bloomit, har du muligheden for at få leveret til både privat- og erhvervsadresser i hele Danmark.

Du kan derfor overraske manden i dit liv på arbejdet med valentinsgaver til ham eller sende en hilsen til hans hjem. Send en personlig valentinsgave til ham ved at skrive en sød hilsen på dit kort, og mærk kærligheden sprede sig hos ham.

Bestil din hilsen allerede nu, så du er sikret den bedste valentines gave til ham. Bloomit levere i hele landet, og deres dygtige partner-blomsterhandlere glæder sig til at hjælpe dig med at overraske manden i dit liv.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!