Par der fejler valentinsdag

3 gaveideer til kæresten, der med sikkerhed hitter på valentinsdag

Gaver er svære at give og det ændrer valentinsdag ikke ved. Nu skal du endda give en gave, der både gør ham glad og som viser, hvor meget du elsker ham på denne dag, hvor kærlighed og kærester er i højsædet.

Det er sin sag, da du selvfølgelig nødig vil give en gave, der måske ikke lige falder i god jord, hvorefter du bliver bekymret om den dårlige valentinsdagsgave får dårlig indvirkning på forholdet. Det skal du dog ikke være bekymret for. Men det vil selvfølgelig kun gøre forholdet bedre, hvis du giver en gave, han virkelig værdsætter og som emmer af valentinsdagens aura, og som samtidig er lidt personlig.

Derfor kan det være godt med lidt inspiration fra forskellige steder. Du kan kigge dig lidt for på nettet og se, hvilke trends der er oppe i tiden og om noget af det kunne være en ide til din kæreste. Det kan også være, at du kan lokke nogle informationer til gaveideer ud af hans venner, hvis du ikke lige selv kan finde på noget, der er personligt nok. Er du fuldstændig på bar bund med hensyn til gaven er her lidt ideer af den lidt mere specielle slags, som han helt sikker ikke kan gætte på forhånd.

Inspiration til valentinsdagsgaven

Hver person er forskellig, så alle vil ikke have de samme gaver, men disse gaveidéer favner dog rimeligt bredt og vil højst sandsynligt også favne din kæreste:

  • Et aspekt af forholdet, som kæresten helt sikkert er interesseret i, er den seksuelle sfære, hvor du kan give en gave, der giver nye dynamikker og oplevelser i netop denne dimension af forholdet. Du kan f.eks. give en magic wand i gave. En magic wand er en vibrator, der med sikkerhed vil sætte gang i livet i soveværelset – og så er det en gave, der også kommer dig til gode, hvilket er en ekstra lille bonus. Du kan finde denne magic wand på mshop.dk, hvor du også kan finde alverdens andre soveværelse-værktøjer, der gør begge parter af forholdet glade og tilfredse.
  • Giv noget han kan bruge ofte i sin hverdag, hvormed han dermed også ofte kommer i tanke om dig, der jo gav ham denne nyttige gave. Denne gave kunne f.eks. være en fed trøje, et nyt ur eller et par nye sneakers.
  • Giv noget ekstremt – en gave, der virkelig skiller sig ud. Det kunne f.eks. være en billet til et faldskærmsudspring, hvis han er lidt af en adrenalinjunkie.

Nu har du lidt ideer at bruge som inspiration til at finde, det helt rigtige som både kæreste og du måske kan få noget godt ud af til Valentin. Find flere gode valentinsgaver her.