Kvinde der overrækker gave

4 nemme og sikre gaver til ham på valentinsdag

Snart er det valentinsdag, og det er tid til at finde en gave, til ham du holder af. Men du behøver ikke at være vildt opfindsom, for at gaven kan være en fin påmindelse, om det I har sammen. I denne artikel får du fire nemme og sikre gaveidéer til ham på valentinsdag.

Det vigtigste ved valentinsgaven er det personlige kort og tankerne bag, så du behøver ikke at være opfindsom. Blomster og chokolade holder endnu – også til ham. Her følger fire idéer til nemme og sikre valentinsgaver til ham:

  • Blomster til manden
  • Chokolade eller lakrids
  • Gavekurven med alt
  • Oplevelsesgaven til ham

Blomster – rustikt eller klassisk

Blomster er en fin kærlighedsgestus til ham. Det kan være en rustik buket eller den klassiske med røde roser eller noget helt tredje. Det er smag og behag. Roserne er et symbol på lidenskab, men ellers vælg blomster i en farve, du ved han kan lide.

Chokolade eller lakrids

Chokolade som valentinsgave synes næsten som en kliche. Men de fleste kan lide chokolade, og den frigiver endorfiner i hjernen som en lille forelskelse. Vælg en chokolade af god kvalitet og med en fyld som du ved han ikke kan stå for.

Eller køb lakrids. Udbuddet af kvalitetslakrids er blevet meget større de sidste år. Så det er også en god valentinsgave, som alternativ til chokolade. Det kan være med forskellig smag, som f.eks. havsalt, karamel, tranebær eller chili. Eller du kan mikse de to ting og købe chokoladeovertrukken lakrids.

Gavekurven

Køb en færdig gavekurv til ham. Den kan indeholde alt fra f.eks. vin, øl, spiritus, kaffe, lakrids, chokolade eller andre delikatesser.

De fleste vinbutikker, blomsterhandlere og flere supermarkeder har færdige gavekurve. Der er det nemt at finde en kombination, som falder lige i hans smag. Men du kan også købe forskellige produkter selv og samle dem i en kurv eller kasse til ham.

Oplevelsesgaven

En god idé er også at købe en oplevelsesgave. Den er nem at justere i forhold til budget og smag, så det kan være alt fra en hyggelig brunch til faldskærmsudspring.

Det er også en god mulighed for at I kan få en speciel dag sammen, hvor det er ham, som er i centrum. Det vigtigste er, at det er noget som du ved, han vil kunne lide.

Husk kortet

Det allervigtigste ved valentinsgaven er ikke gaven I sig selv, men kortet du skriver til. Vær kreativ med saks, lim og fotos af jer sammen, eller vælg et romantisk, færdigt kort. Det er op til dig. Udtryk hvor meget han betyder for dig, og evt. hvad tankerne bag gaven er. Så vil det blive en gave, han husker.