Mand der træner med kettlebells

Giv en kettlebell i valentinsgave

De fleste kærestepar og gifte par kender til udfordringen ved valentinsdag. Man skal finde ud af, hvad man skal bruge dagen og aftenen sammen på, hvis det altså er noget, man gør noget ud af. Det er en tradition, der normalt kommer fra USA, og som vi i den grad har taget til os i Danmark.

Mange kærestepar bruger ”de elskendes helligdag” i februar på at have en hyggelig stund sammen som par. Nogle tager ud og spiser på klassisk vis, nogle tager i biografen, og nogle laver noget helt andet, som at tage på vandretur.

Dagen kan fejres på mange måder, og ligeledes kan man finde på mange forskellige gaver til ens partner.

For det er nemlig også en normal del af valentinsdag, at man giver sin partner en lille gave. Her kan det godt være svært at finde ud af, hvad man skal give til ham. Kvinder modtager ofte gaver som blomster, smykker eller en æske chokolade.

Men her kan det godt være lidt sværere at finde ud af, hvad man skal give til ham. Her kan man søge inspiration forskellige steder online, og man kan eksempelvis købe ham kettlebells. Læs meget mere om fordelene ved en kettlebell i valentinsgave herunder.

Kettlebells er en smart og oplagt gave

Er man i tvivl om, hvad man skal give til ham i valentinsgave, så kan en kettlebell være en god løsning. En kettlebell er et træningsredskab, som de fleste kan bruge.

Den kan være til gave for ham, der træner til dagligt, men den kan også sagtens være til gavn for ham, der aldrig træner. De er nemlig ganske simple og nemme at bruge, da de ikke kræver den store erfaring.

Hvad er en kettlebell?

En kettlebell er en vægt, som man kan bruge til at træne mange forskellige af kroppens muskler. Den kan eksempelvis bruges til at lave såkaldte lunges.

Når man laver lunges, bevæger man sig fremad med skridt, hvor man går helt ned i knæ på hvert ben. Her kan man gøre træningen endnu hårdere og mere effektiv, hvis man samtidigt har en kettlebell i hånden.

På den måde lægger man vægt på musklerne, så man får endnu mere ud af træningen.

Man kan også bruge kettlebells til at træne sine mavemuskler. Her står man også meget simpelt med en kettlebell i den ene hånd, hvorefter man så svajer fra side til side i kroppen. Her vil man altså ramme mavemusklerne i siden på en ganske effektiv måde.

Det smarte ved dette træningsredskab er, at man kan bruge dem overalt. De kan eksempelvis nemt bruges i hjemmet eller på arbejdet, hvis man gerne vil det.

Find flere gode ideer til valentinsgaven til ham her.